ПроКредит Банка

17 Мар

ПроКредит Банка

Прокредит банка е дел од групацијата Прокредит во Германија. Прокредит банка има поставено прецизирани стандарди за имиџот и брендот, и е многу внимателна во изборот на своите партнери за маркетиншките потреби. Би сакале да ја потврдиме соработката со агенцијата Фајнал Фикшн за проектот Програма за млади банкари на Прокредит банка. За таа цел, агенцијата учествуваше во организација, изборот на филмската екипа, снимањето и монтажата на целиот материјал. Целиот процес беше напорен и затоа можеме да изразиме огромно задоволство од исходот кој се базираше на успешна соработка со агенцијата, што доведе до висококвалитетен видеопроизвод во договорените рамки од аспект на рок и комуникација.

Related Posts

Leave A Comment