Нашиот Тим

Менаџерски тим

Диме Ѓорѓиевски

Продукциски менаџер

Елена Ѓорѓиевска

Управител

Оперативен тим

Емилија Јазаџиевска Златковска

Титлување

Катерина Јордановска

Локализација на ТВ Канали

Ивана Балоска-Пармаковска

Преведувач

Антонио Сасански

Локализација

Татјана Јордановска

Контрола на квалитет

Данче Бачева

Преведувач

Ирина Домби

Контрола на квалитет

Игор Кузмановски

Аудио продукција