Услуги

Локализација

Јазичната локализација е процес кој значи адаптација на преводот на одреден производ вза одредена земја или регион. На пр. ако ТВ-канал на англиски сака да ја емитува својата содржина во Македонија, треба да ја прилагоди содржината на локалниот јазик. Ова се однесува и на рекламите, јавните настани и сите маркетиншки активности независно дали се наменети само за интернет.

Повеќе

Превод и толкување

Нашите стручни искусни преведувачи и толкувачи специјализираат во различни видови превод. Усовршувањето на вештините за технички текстови подразбира постојана обука на преведувачите, искуство, труд и одговорност.

Повеќе

Видеопродукција

Видоепродукцијата претставува создавање на видеоматеријал. Постојат најразлични типови на видеопродукција. Најзастапени се филмската и телевизиска продукција, телевизиските реклами, вебрекламите, компаниските видеореклами, рекламите за производи, интервјуа, снимањето на настани и свадби.

Повеќе

Зошто да не одберете нас?

Нашето професионално искуство во услугите што ги нудиме и нашето богато портфолио од 2007 г. се гаранција дека во нас ќе најдете доверлив партнер за вашата работа.

Контакт

Што рекоа клиентите за нас?

Важни партнери