Архиви: Testimonial

17 Мар

ПроКредит Банка

Прокредит банка е дел од групацијата Прокредит во Германија. Прокредит банка има поставено прецизирани стандарди за имиџот и брендот, и е многу внимателна во изборот на своите партнери за...

[ read more ]
17 Мар

Дискавери нетворкс

Фајнал фикшн, Скопје, обезбедува ТВ-превод на македонски јазик за Дискавери нетворкс од 2009 г. и многу сме задоволни од нивната работа и соработката непречено тече. Преводите ги испорачуваат на...

[ read more ]
16 Мар

Македонски Телеком

Фајнал фикшн секогаш навремено ги завршува своите обврски, и нивните услуги се со висок квалитет, крајно се одговорни во поглед на роковите за извршување на сите задачи.

[ read more ]