Фокс – Телевизиски канал

Детали за проектот

ТВ-мрежа: The Walt Disney Company

Канал: ФОКС

Дата: од 2016

Услуги

Преведување

Титлување

Контрола на квалитет

Обработка според техничка спецификација

Related Project