Дискавери – Телевизиски канал

Детали за проектот

ТВ-мрежа: Discovery Network

Канал: Дискавери чанел

Дата: Од 2010

Услуги

Преведување

Титлување

Контрола на квалитет

Обработка според техничка спецификација

Related Project