Фајнал фикшн – Реално готварско шоу „Во оган“

Детали за проектот

Агенција: Фајнал фикшн

Клиент: Канал 5

Дата: 2010/2011

Услуги

Сценарио

Снимање

Видеомонтажа

Графика

Related Project