Дискавери нетворкс

17 Мар

Дискавери нетворкс

Фајнал фикшн, Скопје, обезбедува ТВ-превод на македонски јазик за Дискавери нетворкс од 2009 г. и многу сме задоволни од нивната работа и соработката непречено тече. Преводите ги испорачуваат на време и без грешки, и Фајнал фишн се рангира високо во нашите оцени на фирмите соработници. Топло ја препорачувам.

Related Posts

Leave A Comment